GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
11 Temmuz 2023 Salı 10:16

İller Bankası'ndan İzmir'de 31 milyonluk satış!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye genelinde İller Bankası A.Ş Mülkiyetindeki 27 adet taşınmazını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan 27 adet taşınmazdan 2 tanesi ise İzmir'in Dikili ilçesinde bulunurken ihaleden 31 milyonluk gelir elde edilmesi bekleniyor.

Ahmet Can KARATAŞ/EGEDESONSÖZ-  Son dönemlerde yaptığı satışlar ile gündeme gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye genelinde İller Bankası A.Ş Mülkiyetindeki 27 adet taşınmazını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan 27 taşınmazdan ise 2 tanesi İzmir'in Dikili ilçesinde bulunuyor.

Satışa çıkarılan taşınmazların imar durumu ise, konut alanı olarak kayıtlarda geçiyor. İki arsanın satışından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise kasasına toplam muhammen bedeli ise 31 Milyon Türk Lirası. 

ONLİNE İHALE YAPILACAK
27 Temmuz saat 10.30'da gerçekleştirilecek ihaleler Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde, İstanbul’da ise TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. İsteyenler ise diğer illerden aynı tarih ve saatte online olarak  emlak müzayede sitesinden ihaleye katılabilecek.